ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

δωρεάν αποστολή για παραγγελίες πάνω από 50,00€

Χονδρική Πώληση (B2B)

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ειδών detailing, εξοπλισμού συνεργείων & επαγγελματιών

Ταχύτητα

Όλες οι παραγγελίες έτοιμες 1-2 εργάσιμες ημέρες μετά από την ημέρα πληρωμής

Τιμοκατάλογοι

Οι τιμοκατάλογοι αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ στους συνεργάτες μας τουλάχιστον 3 εβδομάδες την έναρξη εφαρμογής τους.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν Αποστολή την Ηπειρωτική Ελλάδα για παραγγελίες που αποστέλλονται με courier (έως 15 κιλά)

e-shop Έξυπνα Εργαλεία

Δωρεάν XML, Excel: Ανεβάστε στο δικό σας eshop όλα προϊόντα εύκολα και σωστά και το σημαντικότερο, έχετε ενημερωμένες τιμές και διαθεσιμότητες!

Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα

Με ελάχιστη παραγγελία μόλις 20€ προ ΦΠΑ, τα είδη σας αποστέλλονται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια .

Περιθώριο Κέρδους

Πιστεύουμε στις βιώσιμες και για τα δύο μέρη συνεργασίες και έτσι ακολουθούμε ένα δίκαιο μοντέλο τιμολόγησης που θα σας επιτρέψει να έχετε πραγματικό κέρδος.

φόρμα εγγραφής b2b / dropshipping

Κάντε την εγγραφή σας στο B2B δίκτυο του spraygun.gr για να μπορείτε να επωφεληθείτε από ειδικές τιμές χονδρικής, τις υπηρεσίες drop shipping και ειδικές προσφορές στα προϊόντα μας.

Οδηγίες Συμπλήρωσης & Επεξηγήσεις:

➊  Σας παρακαλούμε χρησιμοποιήστε «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ» ή «ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ» χαρακτήρες, ότι χρειάζεται κατά περίπτωση. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ GREEKLISH!

➋ Η επωνυμία επιχείρησης προτείνεται να είναι ακριβώς όμοια με την δηλωμένη στην εφορία.

➌ Στο email που θα δηλώσετε, θα λάβετε όλες τις  μελλοντικές μας επικοινωνίες. Αυτό επίσης θα χρησιμοποιηθεί και ως USERNAME όποτε πρέπει να είναι πραγματικό, να γραφτεί σωστά και να έχετε πρόσβαση.

➍ Εάν χρειαστούν αλλαγές στα καταχωρημένα στοιχεία,  δεν θα μπορούν να γίνουν μέσω της φόρμας, αλλά μόνο τηλεφωνικά και με email.

➎ Μέσα από το λογαριασμό σας, όταν ενεργοποιηθεί, θα μπορείτε να δηλώσετε διευθύνσεις παραλαβής και άλλα επιπλέον χρήσιμα στοιχεία.

Αφού συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πατήστε στο πλήκτρο “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

*ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΦΟΡΜΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΩΣΗ (RELOAD)  ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BROWSER ΣΑΣ

(Συμβατοί browsers: Chrome , Firefox, Edge, Safari)

χρειάζεστε κάποια διευκρίνηση;

επειδή πάντα μπορεί να συμβεί, σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια μορφή υποστήριξης για τις προϋποθέσεις ή  την διαδικασία εγγραφής, επικοινωνήστε μαζί μας!
[wholesale_registration]

⚠ Προσοχή!⚠  Η εγγραφή αφορά μόνο σε επαγγελματίες και η έγκριση γίνεται μετά από έλεγχο. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους όρους χρήσης.

Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Ελλάδα

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου μας.

⚠ Προσοχή!⚠  Η εγγραφή αφορά μόνο σε επαγγελματίες και η έγκριση γίνεται μετά από έλεγχο. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους όρους χρήσης.