ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

δωρεάν αποστολή για παραγγελίες πάνω από 50,00€

Υπηρεσία Drop Shipping

DROPSHIPPING ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ

Εσείς πουλάτε, το spraygun.gr φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα!

λογότυπο spraygun - εργαλεία για επαγγελματίες, φώτα led για επαγγελματικούς χώρους, πιστόλια βαφής, αεροσυμπιεστές, είδη αυτοκινήτου για επαγγελματίες
Πουλήστε 400+ προϊόντα σε πελάτες σας σε όλη την Ελλάδα & χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να χρειαστεί να διαθέτετε απόθεμα!

Τι είναι η υπηρεσία dropshipping;

Το Dropshipping είναι μοντέλο επιχείρησης που σας επιτρέπει να έχετε στη διάθεσή σας όλα προϊόντα του προμηθευτή σας (του spraygun.gr) χωρίς να χρειαστεί να επενδύετε συνεχώς σε αποθέματα!

Πώς Λειτουργεί το dropshipping;​

online-registration
1.Κάνετε εγγραφή στο spraygun.gr ως συνεργάτης
2.Εύκολα και γρήγορα, όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μας στο δικό σας eshop!
3.Παραγγελία από τον πελάτης σας, στο eshop σας
4.Καταχώρηση της παραγγελίας από εσάς στο spraygun.gr
5.Αποστολή από εμάς, στον ΔΙΚΟ ΣΑΣ πελάτη, με τα στοιχεία σας!
6.Εξοικονόμηση χρόνου αποστολής + αφαίρεση επιπλέον μεταφορικών = Αύξηση του κέρδους σας!

Πλεονεκτήματα συνεργασίας dropshipping με το spraygun.gr

Είμαστε οι ίδιοι εισαγωγείς

Δεν είμαστε απλά έμποροί, στα περισσότερα από τα διαθέσιμα είδη είμαστε οι ίδιοι εισαγωγείς, προμηθευτές dropshipping με δικές μας αποθήκες και δικά μας αποθέματα.

Παραδόσεις με τα δικά σας στοιχεία, και συσκευασίες

Η υπηρεσία μας dropshipping μπορεί να περιλαμβάνει παραδόσεις με το όνομα και λογότυπο της εταιρεία σας, έτσι ώστε οι πελάτες σας να ταυτίζουν τις παραγγελίες τους με το δικό σας e-shop σας.

Τιμές χονδρικής ακόμα και σε ένα τεμάχιο!

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε σε τιμές χονδρικής ακόμα και μεμονωμένα τεμάχια εάν αυτό είναι το δικό σας μοντέλο λειτουργίας

e-shop Έξυπνα Εργαλεία

Δωρεάν XML, Excel: Ανεβάστε στο δικό σας eshop όλα προϊόντα εύκολα και σωστά και το σημαντικότερο, έχετε ενημερωμένες τιμές και διαθεσιμότητες!

Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα

Μπορούμε να παραδώσουμε σε όλη την Ελλάδα με πολύ οικονομικές τιμές Διαθέσιμες υπηρεσίες μεταφορών: ΕΛΤΑ courier, ACS Courier, μεταφορική.

Περιθώριο Κέρδους

Πιστεύουμε στις βιώσιμες και για τα δύο μέρη συνεργασίες και έτσι ακολουθούμε ένα δίκαιο μοντέλο τιμολόγησης που θα σας επιτρέψει να έχετε πραγματικό κέρδος.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το dropshipping by spraygun.gr είναι διαθέσιμο για όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν μεταπώληση των προϊόντων μας χωρίς να πρέπει να διατηρούν οι ίδιοι μεγάλο απόθεμα.

Στον κατάλογο των διαθέσιμων προϊόντων μας υπάρχουν 400+ προϊόντα υψηλής εμπορευσιμότητας, τα περισσότερα δικής μας εισαγωγής. 

Οι διαδικασίες μας είναι διαφανείς και ξεκάθαρες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν κρυφά κόστη

ΟΧΙ, αυτό δεν είναι εφικτό την παρούσα στιγμή. Δεν μπορείτε να κάνετε dropshipping σε προϊόντα μας χωρίς να εγγραφείτε σε εμάς ως συνεργάτης b2b.

Εάν τα στοιχεία εγγραφής σας συμπληρωθούν σωστά, ο λογαριασμός σας θα δημιουργηθεί εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Εάν υπάρχει πρόβλημα με τον αριθμό φορολογικού μητρώου σας ή το όνομα του λογαριασμού πληρωμής σας δεν ταιριάζει με το όνομα της εταιρείας στον αριθμό φορολογικού μητρώου, θα σας αποστείλουμε ένα email για επιβεβαίωση, που ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για την επαλήθευση του λογαριασμού σας. 

Σας παρακαλούμε σημειώστε πως δεχόμαστε εγγραφές μόνο για νόμιμες επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα, με ενεργό ΑΦΜ και ΚΑΔ που επιτρέπουν την πώληση ειδών μέσω διαδικτύου.

ΟΧΙ, δεν υπάρχει επιπλέον κόστος! Εσείς αναλαμβάνεται την λήψη από τον πελάτη της παραγγελίας και την υποβολής σε εμάς με τα στοιχεία παράδοσης. Τα άλλα τα αναλαμβάνουμε εμείς! Απλά, γρήγορα, ευέλικτα!

ΝΑΙ, φυσικά! Εφόσον θέλετε να κάνετε άλλη διαμόρφωση, να αλλάξετε περιγραφές, φωτογραφίες, κατηγορίες κτλ, είναι δυνατόν να γίνει! Ο τεχνικός σας θα σας κατευθύνει σχετικά.

Η πληρωμή σας θα γίνει όταν θελήσετε να γίνει η αποστολή της παραγγελίας του πελάτη σας από εμάς σε αυτόν. Η αποστολή θα γίνει αφού λάβουμε την πληρωμή σας.

  • Εάν δεν παραλάβει καθόλου, θα παραλάβουμε εμείς. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εσάς.
  • Εάν υπαναχωρήσει μετά την παραλαβή (χρήση νόμιμου δικαιώματος εντός 14 ημερών) θα παραλάβετε εσείς. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εσάς
  • Εάν επιστραφεί είδος λόγω προβλήματος ή λάθους αποστολής, θα παραλάβουμε εμείς. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εμάς.
  • Στα προϊόντα που είναι δικής μας εισαγωγής, υπάρχει εγγύηση καλής λειτουργίας ενός (1) έτους και ειδικό τμήμα services. (πχ προϊόντα MAXTOOL)
  • Στα προϊόντα που εμπορευόμαστε ισχύει η εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή. (πχ προϊόντα MAXSHINE, AUARITA)

Μπορούμε να αποστείλουμε σε Ελλάδα, Κύπρο και χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αποστολή των παραγγελιών για την Ελλάδα γίνεται με τις εταιρείας ταχυμεταφορών ACS Courier και ΕΛΤΑ Courier.

  • Για παραγγελίες αξίας μέχρι 50.00€ και βάρος έως 10.00kg το κόστος αποστολής είναι 2.00€
  • Παραγγελίες αξίας πάνω από 50.00€ και βάρος έως 10kg, αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ
  • Όλες οι αποστολές άνω των 10 κιλών (για παράδοση στην Ελλάδα) αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
  • Τα πολύ βαρεία ή πολύ ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Σε αυτή την περίπτωση, το κόστος αποστολής δεν υπολογίζεται με την  υποβολή της παραγγελίας. Ο πελάτης θα ενημερωθεί για αυτό αργότερα για αυτό και θα το πληρώσει στην μεταφορική με την παράδοση της παραγγελίας του σε αυτόν. Η εταιρία με την οποία γίνονται οι αποστολές είναι η ΚΙΦΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  • Το κόστος της αντικαταβολής (εφόσον επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής) είναι 2.50€ 

 

ΝΑΙ. Εφόσον η αποστολή γίνει με courier υπάρχει. Θα σας το στείλουμε με την ειδοποίηση της αποστολής.

Εμείς. Θα διαχειριστούμε όλα τα ζητήματα αποστολής και θα βεβαιωθούμε ότι οι παραγγελίες φτάνουν με ασφάλεια στον τελικό πελάτη σας.

 

ΝΑΙ, μπορεί να γίνει κατόπιν συμφωνίας.

Όχι. Τα παραστατικά πώλησης δεν τοποθετούνται ποτέ στο δέμα μιας παραγγελίας από εμάς. Τα τιμολόγια αποστέλλονται σε εσάς για την μεταξύ μας συναλλαγή και εσείς τιμολογείτε στον πελάτη σας και του αποστέλλεται εσείς το σχετικό παραστατικό.

Το σύνολο σχεδόν των προϊόντων μας είναι ετοιμοπαράδοτα και η αποστολή γίνεται σε την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την πληρωμή της.

Για τα προϊόντα που δεν είναι ετοιμαράδοτα υπάρχει σχετική ένδειξη στο αρχείο xml που λαμβάνεται για την εισαγωγή τους.

Το αρχείο προς το παρόν ενημερώνεται μια φορά την ημέρα, στις 01.00 κάθε βράδυ.